Olofsfors Dryckesmässa

Område: Nordmaling
Arena/Plats: Olofsfors Bruk
Kategori: Mässor
Datum: Lördag 9 jun 2018

Dryckesmässa Olofsfors. För 3:e året arrangeras denna (mini)mässa. I år med lite större bredd i utbudet.
Efter att ha löst entré går man runt på mässan och köper smakprover från utställarna. Smakproverna handlas med polletter. För smakproverna gäller normalt 10 cl öl (5 cl för starkare öl) och cider, 5 cl för vin samt 2 cl whisky och övriga destillat.

Dryckesmässan i Olofsfors arrangeras för 3:e gången i år med lite bredare dryckesutbud.
Olofsfors med bruket och herrgården ligger beläget nära Nordmaling mitt emellan Umeå och Örnsköldsvik i anslutning till E4:an.
Den pittoreska gamla bruksmiljön i Olofsfors tillhör de bäst bevarade i landet. Olofsfors bruk som kulturarv är klassat som ett riksintresse.

Så fungerar mässan:
Efter att du har köpt din entrébiljett, förköp eller på plats i kassorna i entrén, går du runt på mässan och köper smakprover från utställarna. Mässan strävar efter att vara så kontantfri som möjligt så smakproverna handlas med polletter som du kan köpa på plats med kontanter eller kort. För smakproverna gäller normalt 10 cl öl (5 cl för starkare öl) och cider, 5 cl för vin samt 2 cl whisky och övriga destillat.
Det kommer även att hållas ett antal dryckesprovningar.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Jun
Lördag 9 jun 2018 13:00 - 22:00 Olofsfors Bruk

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
info@tdbeerwhisky.se
Kontaktperson
Anders Wink
E-post
info@tdbeerwhisky.se
Webbsida
http://tdbeerwhisky.se/m%C3%A4ssan-2.html

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Inträde: Dag (kl 13-17) 75:- Kväll (kl 18-22) 125:- (vid förköp) För inträde vid entre tillkommer 25:- Dryckesprovningar från 175:-.